За Нас

За Нас

Здравейте,
Казвам се Виктор Илиев и Ви приветствам на нашия сайт.
Щом четете това, то очевидно се интересувате или имате нужда от консултация с психолог или желаете да повишите Вашата осведоменост. Независимо от причината, сте попаднали на правилното място. Тук ще намерите както възможност за записване на час за консултация или терапия, така и статии, авторски книги, тренинги, курсове и някои полезни пособия в контекста на психологията и повишаване на мотивацията.
Сега, малко за мен :
Дипломиран магистър психолог съм, а също така магистър по инвестиционен мениджмънт и бакалавър по икономики. Завършил съм и различни сертификационни курсове по психология, а също и позитивна психотерапия. Но, както се казва, цял живот учим и затова постоянно повишавам собствената си квалификация в различни области на психологията и психотерапията.
Избрах холистичният подход в психотерапията и консултирането поради убеждението, че няма как само една школа или терапевтичен подход да обхване цялата проблематика в дълбочина. Както причините за едно тревожно разстройство преливат от детската невротична стратегия през семейното програмиране и екзистенциалните убеждения впоследствие, така и помощта от страна на психолога трябва да се опира на разностранен подход и терапевтичен инструментариум т.е. холистичен подход.
Отделно имам богат опит както с медитативни практики и релаксации , така и с капките на д-р Бах.
Ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с мен чрез формата за контакт или разгледайте статиите в блога и книгите ми.

20221208_141354

Нашата мисия

Възприемаме помощта на хората , наистина, като мисия. Психологическата помощ. В съвременният свят на преден план излиза психологическата ни устайчивост не само като предпоставка за добро физичеко самочувствие, но и като основа за адекватна и положителна самооценка. Върху тези фактори се градят семейните взаимоотношения, професионалните успехи и междуличностни отношения.

Нашите виждания

Желанието ни е да помагаме. Да помагаме чрез професионална компетентност и натрупан практически опит. Визията ни е , че чрез внимание и съпричастност могат да се преработят ако не всички, то болшинството тревожни разстройства. Избирайки и прилагайки холистичният подход в консултациите и терапиите успяваме да обхване всички аспекти на проблематиките и да предложим адекватна, навременна и професионална помощ.